Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Λίγα λόγια για την ΕΤ3

Από το blog Ασύνταχτος Τύπος:

Μήνες τώρα η τηλεόραση της ΕΡΤ3 έχει αναλάβει εργολαβικώς στα δελτία της την προστασία της κυβέρνησης από τα κακά στόματα. Έτσι, αφού έθαψε το θέμα της δολοφονίας του Αλέξη παρουσιάζοντας με απίστευτη υπερβολή τις καταστροφές μερικών υαλοπινάκων και εξαφανίζοντας τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αφού έκανε ότι δεν άκουσε για την φονική επίθεση κατά συνδικαλίστριας (Κούνεβα; Ποιά Κούνεβα;), αφού τοποθέτησε την αντιπολίτευση λίγο πριν από τα αθλητικά, αφού "έχασε" την κασέτα της απόφασης της δικιοσύνης που αθώωσε την Αράπογλου και ουσιαστικά καταδίκασε τον φραγκοφονιά Παπαγεωργόπουλο να πληρώσει 21.000 ευρώ… Μέτά από όλα αυτά αποφάσισε να συκοφαντήσει αλλά και να μαλώσει τους παλιοαγρότες που με τα μπλόκα πλήττουν την κοινωνία.

Και καλά, η επικοινωνιακή συνάφεια της κυβέρνησης Καραμανλή με τον Γκαίμπελς είναι πλέον φανερή. Δεν περιμένουμε βέβαια από το ΕΡΣ ή την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜΘ να επέμβει. Αυτοί όμως που εκφωνούν τα δελτία (κυρίως το μεσημβρινό) δεν έχουν ίχνος τσίπας; Πληρώνονται τη ρουφιανιά με το κομμάτι;

Μπορεί να μην σας βλέπει κανένας εχέφρων άνθρωπος, αλλά με ενοχλεί ότι οι λίγοι που κατά λάθος πέφτουν στη συχνότητα νομίζουν ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι αλήτες, ρουφιάνοι. Ε όχι, δεν έχουμε όλοι το χάλι σας.

Ενας ερασιτέχνης ασύνταχτος


Ένα ακόμα ενδιαφέρον και επίκαιρο κείμενο από το ίδιο blog εδώ.


Απάνθρωποι ταξικοί διαχωρισμοί και κυβερνητική προπαγάνδα κυριαρχούν στα ΜΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου