Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ένας μήνας στο Διαδίκτυο

Το blog της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Καλαμαριάς κλείνει τον πρώτο μήνα ύπαρξης έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ κάθε προσδοκία μας, με περισσότερους από 700 επισκέπτες από διάφορες χώρες και πάνω από 2.000 αναγνώσεις συνολικά. Το μόνο που λείπει είναι σχόλια από τους αναγνώστες, αλλά με τον καιρό θα έρθει κι αυτό.

Από την επαφή που είχαμε μέχρι τώρα με τον κόσμο της Καλαμαριάς μέσω της πορείας, των ανοιχτών συζητήσεων και του μοιράσματος των προκηρύξεων φάνηκε πως υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα κοινά και είναι δυσαρεστημένοι με πολλές πτυχές της παρούσας πραγματικότητας.

Θα προσπαθήσουμε μέσω της δράσης μας να διατηρήσουμε ένα τοπικό κέντρο ενημέρωσης-αντιπληροφόρησης και συντονισμού στελεχωμένο από κατοίκους της περιοχής, με κινητήριο δύναμη το ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ορίστε κι ένα σύνθημα που απαθανατίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο πάρκο της Πλατείας Σκρα στην Αρετσού, το οποίο ανταποκρίνεται πολύ ρεαλιστικά στην αντιμετώπιση των απανταχού πολιτικών απέναντι στους πολίτες -με μηδαμινές εξαιρέσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου